Friday, November 26, 2010

Kenapa dia datang?

Bila virus 'M' datang bertandang semua benda tak menjadi. Virus 'M' menyebabkan Mummy malas nak buat segala benda... M nak update blog, M nak baking2, M nak masak2 dan dll la.... rasa cam nak lepak2 santai je... harap2 esok virus M akan hilang dengan sendirinya.... plan for tomorrow:
- early morning p pasar, ikan ayam semua dah habis tinggal ada daging korban orang bagi je, tapi jemu pulak nak makan daging (petang ni kena gi beli troli dulu la pulak, sebab troli yg berusia hampir 7 tahun dah tanggal rodanya...)
- lepas breakfast gi Tesco - stock barang2 kering dah tinggal saki baki
- gi MARDI tengok pameran MAHA (kalau tak hujan la...)
- nak buat kek la... kek apa ye nak buat?
- cam nak buat tepong pelita sekali lagi sebab hari tu buat cam tak puas hati je

No comments:

Post a Comment