Thursday, October 7, 2010

Thank you Allah!

Ramai dah jatuh cinta kat penyanyi Maher Zain..... ada yg suka tengok senyum dia, ada yang suka tengok mata dia dan lain2. Tapi yang pasti ticket untuk concert dia kat MBSA dah sold out. Kalau nak dengar nasyid beliau click video kat bawah ni...

"Insya Allah"

"Thank you Allah"

1 comment:

  1. kalau bukak kat astro 106 selalu ada lagu ni,mula2 dengar aku dah suka, best lagu ni...

    ReplyDelete