Friday, October 8, 2010

Gambar Pra-Perkahwinan Angkasawan Negara Dr. Sheikh Muzaffar

Teruja pulak bila tengok gambar2 pra perkahwinan Angkasawan Negara, Datuk Dr Sheikh Muzaffar (Dr SMS) & tunangnya, Dr. Halina.... majlis perkahwinan yg boleh diklasifikasikan as wedding of the year dgn 10,000 jemputan tu akan berlangsung pada 10.10.2010...  so kalau nak tengok persandingan gilang gemilang ni malam minggu jangan gi mana2 duduk je depan TV3 suku.... ada siaran langsung...

Thema perkahwinan ala2 kat kayangan tu.... balik kerja nanti Mummy  nak gi test baju yg dah tempah kat butik untuk majlis gilang gemilang ni.... hahahah... Dr. SMS dah jemput kenalah pegi , betul tak....





Gambar2 kat atas diambil diambil oleh official photographer mereka, Kukubesi Manipulasi dan Saiful Nang

Nak tengok gambar2 lain klik kat sini

Gambar semasa majlis pertunangan ...


Jejaka idaman Malaya yang bakal mengakhiri zaman bujangnya.... ramailah awek2 yang kecewa.... hahaha....

2 comments:

  1. wah mmmy dpt jemputan tu.....best nyer....nnt ambil gambar byk2 ye

    ReplyDelete
  2. Ya ya...ambik gambar banyak2. Kena minta tolong Cikgu Yin angkat orang2 yg menutup pandangan kamera Mummy Gee nanti.

    ReplyDelete