Wednesday, December 1, 2010

Lawatan Balas YB Kulaijaya


Semalam abg Mummy, Yin Wong Kulai datang ke rumah dalam siri lawatan dia dan family ke KL. Sebelum tu dah bagi tau kat anak2 yang Harith nak datang rumah. So masing2 memang happy la, siap kemas2 bilik sebab nak ajak Harith tidur sama. Pas tu sibuk la tanya Harith tidur rumah berapa hari dll. Mummy sempat lah gak buatkan kek pelangi petang untuk Yin.

Mummy ada kat rumah tapi Mummy kena kerja la pulak pagi ni, kalau tak boleh sambung borak2 lagi. Tak sempat pun nak snap2 gambar semalam. Lain kali datang lagi yer, datanglah on weekend boleh plan ke mana2 pulak....

1 comment: