Thursday, December 23, 2010

Apa ada kat kampung?

Salam.

Apa ada kat kampung? Itu soalan kawan2 kat opis ni bila campak Mummy cam over excited jer bila nak balik kampung, seronok mengalahkan orang dapat pegi haji or pegi bercuti kat oversea jer... hehhe.

Dulu masa kecik2 macam boring je kan duduk kat kampung tapi bila dah tua dewasa ni lain pulak jadinya, terasa keseronokkan luar biasa je bila nak balik kampung. Yang pasti walau kat kampung dah tak ada sesiapa tapi semua kenangan macam memanggil2 je untuk balik kampung....

Esok Mummy cuti dan petang lepas solat jumaat Mummy akan balik ke kampungggggggggg. So kepada waris2 Hj Omar & Hjh Amanah, insyallah kita jumpa petang/malam esokkkkkk. Drive safely and carefully, jangan speeding...hehee... ingatan untuk diri sendiri.... Yang tak dapat balik jgan sedih2 tapi korang memang rugilah.... tunggulah lintas langsung dan laporan bergambar yang akan dibuat nanti...

5 comments:

  1. Bersyukur kan sbb kita masih ada kg... Drive carefully Mummy..

    ReplyDelete
  2. MMIrror - Betul tu MM, bersyukur ita masiha ada kampung halaman dan rumah pusaka...boleh berkumpul dengan adik beradik!

    ReplyDelete
  3. betul le, kekadang cam pelik gak..orang yang ada emak bapak, adik beradik..susah benor nak balik kampong....
    akak mmg suka balik kampong tapi tak suka lea pemastautin tetap kampong...
    tunggu yea..akak balik mlm sok..mlm nie nak pack baju..cam nak gi langkawi jea.haha..

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti di Pt Sulong nan indah.

    ReplyDelete
  5. ya..ya.. kita balik kampung, seronoknya, aku bercuti kat London dulu pun tak seseronok balik kampung.hahaha....

    ReplyDelete