Monday, December 6, 2010

Mandi2 di PD

Friday 3rd December - Mummy ambik halfday. Daddy ada teambuilding programm untuk department dia ka PD so we followwwwwwwwwwwww je la.

Anak2 dalam kereta sebelum bertolak... nak bagi dia orang senyap sikit ni kereta kena jadi cam 7-11 bergerak... stock jajan kena banyak, kalau tak bergaduh je...


90 minit drive dah sampai hotel... menginap kat Selesa Beach Resort

Sebelum check-in jalan2 area hotel dulu sementara tunggu opismate daddy yang lain sampai.


Angin yang  bertiup kencang...


Ada je yang  nak enterframe Mummy nak bercanda ngan daddy kat pasiran pantai ni....

Yeeeeeeeeehhhhhhhhhh... Dafiy lagi tinggi dari kakak...

Anak2 nampak kolam je dah tak boleh  nak dikawal...nak terjun waktu tu gak. Daddy bagilah dia orang berendam sekejap dari 6.30 sampai 7.00 pm.

 
Dania the little mermaid w the prince...


 
Yesssssss peaceeeeee...

Daddy jadi jaga anak2 tengah berendam


Cantikkkkkkkk


Sunset @ PD ... cantik gak gambar ni walau guna camera cikai Mummy


Dessert untuk dinenr... lain2 gambar tak sempat nak snap...

Lepas dinner daddy ada program dengan staff department dia, so Mummy bawak anak2 gi tepi laut.


 
Mummy cepatlah jom kita buat istana...........
 
Bebasnye dapat main camni


 
Bestkan kalau hari2 kita dapat main pasir...


Yeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa


Anak2 dengan Makcik (SIL)


Mummy & kids

Agak2 apa anak2 Mummy tengah buat tu yer!!!


Heheh.... dah penat main pasir kat pantai balik bilik masing2 dah kebulur mintak makan... emmmm apalagi Mummy masak mee 2 minit je la... 4 orang habis mee 3 bungkus....

Lepas tu zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Saturday - 2nd Day & Sunday 3rd day

 
Breakfast timeeeeee

 
Special pose from Dafiy

Cam private pool la pulak... anak2 Mummy jer yang berendam.. masa ni baru 8.45am... orang baru sibuk breakfast..

Danish yang dulu takut air sekarang ni pantang jumpa kolam...

Cepatlah daddy... Dafiy nak swimming ni...

 
Aksi acrobatic dari Danny....

Aktiviti 3D2N memang banyak acara dalam pool je... gambar pun kurang amik sebab Mummy nak kena kawal 4 nak sorang2 je. Daddy memang pack dengan program teambuilding dan kali ni Mummy tak bawak bibik sebab nak bagi dia rehat sikit kat rumah.

Pagi2 nak gi  kerja tadi, si Danish jerit2 nak pinjam camera. Dia kata nak ada rainbow. Nilah gambar pelangi pagi yang dia amik.

2 comments:

  1. Cam kenal jea resort nie...tempat bersantai family day akak nie...

    ReplyDelete
  2. Anonymous - tak de budget nak cuti2 tempat jauh2 so pegi yang dekat dan percuma je la... hahahah

    ReplyDelete