Thursday, April 29, 2010

Dan lain-lain

Baking .... cooking ....moulding... demoulding... packing .... working ... meeting ... sleeping ... all  the 'ing'2 things....

Kick-off meeting kul 9am... ada masa sejam lalgi ni, lagi pun nak gi tempat customer dari rumah Mummy ni dalam 15minit jer...so sempat la blog walking dan buat n3 merapu sat...

Malam tadi kul 9.30 am Mummy dah zzzzzzzzzzzzzzzzz..... rasa mengantuk sesangat... ntah kul brapa tersedar Daddy kejut utk naik atas lepas tu Mummy zzz semula... lastnya sdar semula dah pukul 4.30 am. Tengok si Danny dan Danish pun ikut sama tidor kat sofa ngan Mummy.... so plan nak update blog malam nak pack goodies pun tak sempat....


5 comments:

  1. buat goodies bag banyak2 yea...Ika kata jangan lupa buar oreo coklat banyak2

    ReplyDelete
  2. Meeting pun ada kick-off gak ke,klu aku bola aja yg aku kick-off....hahaha

    ReplyDelete
  3. MMiraki mai la dtg rumah awal... tenaga kerja diperlukan ni....

    Anonymous - biasa la selalu kena kick ngan customer masa meeting...hahaha

    ReplyDelete
  4. Kali ni mama nak jadi "tetamu" yang sebenarnya...hehehehhe tak ada xtvt bawang, ayam dan cili tau...hehehehhe..lagipun "tenaga kerja" kau kan dah cukup ramai kan..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Jumpa anda di puncak kejayaan!
    Teruskan bisnes anda!

    ReplyDelete