Wednesday, April 28, 2010

Double Celebrations

Mummy busy sikit la ni tak sempat nak  update blog dan blog walking. Ada project baru start, baru nak kick-off meeting next Thursday. So banyak benda Mummy nak kena buat. Untuk project ni Mummy buat PM je. Prime Minister???? No no no...Project Management.

Itu project kat opis kat rumah Mummy sibuk sikit buat persiapan untuk kenduri kesyukuran yang Mummy akan buat hari Sabtu ni. So kepada saudara maraku kakak2, abang2 & adik2 jemputlah datang ke rumah Mummy hari Sabtu ni 1 May 2010. Kak Long, Yin & Som mailah turun KL weekend ni.

Pukul 1.00 PM tu Daddy panggil orang surau dan jiran2 lelaki untuk baja Yassin dan doa selamat. Tamu lain Mummy jemput pukul 2.30pm ke atas. Datanglah awal sikit boleh joint baca Yassin sekali.

Untuk kawan2 lain yang Mummy lupa nak SMS or e-mail kalau terbaca n3 ni jemputlah sekali ye. Teman2 blogger Mummy pun kalau sudi jemputlah sama.

Location rumah refer map kat bawah ni. Klu tak jumpa pi cari kat google map. Atau pasang GPS jer la. Tapi kalau tersesat gak, calling2 kami lah ye...



No comments:

Post a Comment