Tuesday, April 20, 2010

House Renovation

Hah ada orang renovate rumah ke? Sapakah orang itu? Sure baru dapat bonus berbulan2 atau commission ke apa kan... ataupun dapat duit dari Nuffnang....

Dah tengah malam eh dah dini hari sebenarnya ni tapi tuan rumah tak boleh nak tido, ni gara2 pekena vietnam weasel black coffee ice... daddy pun tengok bola lagi kat tv..oklah ada teman berjaga. Sementara nak tunggu mata ngantuk Mummy 'renovate rumahlah'... bagi pasang wallpaper baru...pink ngan purple lagi... 

Gambar yang tiada kaitan langsung dengan n3 kali ni...tapi kan klu dapat rumah cam ni best gak kan...heheh...apa lah Mummy ni...berangan betul... tapi Mummy ikut falsampah Yin Wong Kulai , dia kata berangan2 tu bagus... syukurlah dengan rumah yang ada, tu pun bertahun2 lagi nak habis hutang... hahahaha

Inilah wallpaper baru rumah Mummy.... cantik tak??? hihihi... tak siap lagi ni... esok la sambung lagi...

2 comments:

  1. Betul tu Gee... berangan tu penting... maksudnya tak jauh dari cita-cita... dengan berangan seolah-olah kita dah mencapainya walau dalam alam imaginasi... biar apa orang nak kata... sebenarnya dah banyak angan-angan aku yang dah menjadi kenyataan.

    ReplyDelete
  2. Kalau camtu alhamdulillah...........amin........

    ReplyDelete