Thursday, July 16, 2009

Sakit Gigi@Gusi Lagi

Untuk kesekian kalinya mummy diserang sakit gigi@gusi lagi. Itu lah, last time mummy cabut gigi dulu dr dah bagitau yg gigi geraham hujung lagi satu tu disuggest cabut, selain gigi tu tak digunakan, dr kata gigi tu dah berlubang. Tapi tu lah sebab masa tu gigi tu tak sakit mummy ignore jer la. Ni dari semalam dia start sakit la pulak, gusi dah bengkak kat situ. Infection ler tu, pipi mummy pun dah nampak bengkak sebelah. Petang ni ada meeting kat MAMPU ler pulak, harap2 customer tak perasan, sakit memang tengah sakit ni, cuma dia tak mendenyut jer. Nikmat makan memang dah kena tarik sekejap. SO setakat makan sup ngan yag berair2 jer lah...nak makan takut nak mengunyah takut terkena gigi tu.

Ni memang dah nekad ni, minggu depan memang nak cabut gigi ni.

No comments:

Post a Comment