Sunday, July 26, 2009

An Evening in Taman Tsik Cempaka

25/07/2009 (Saturday) - Hari ni mummy tak pegi pasar sebab stok lauk pauk banyak lagi. Hari ni mummy masak awal. Pas tu mummy gi spa buat facial. Dah dekat sebulan mummy tak g buat facial, terlanjur tak der apa2 program hari ni baik mummy pegi. Biasa ler facial kul 12 dekat pukul 2.15 baru siap. Lepas tu mummy pegi ke Giant cari barang2 dapor sikit. Balik rumah zzzzzzz....

Bangun tidur boring lah pulak duduk kat rumah jer, nak gi meronda2 pun daddy tak der malas ler pulak. Lastnye mummy bawak anak2 gi Taman Tasik Cempaka jer. Pegi pun dah lewat petang, so tak dapat ler anak2 main2 sangat. Walau dah dua bulan lebih pindah ke Bangi inikali pertama mummy bawak anak2 ke taman ni. Dia orang excited ler sebab ada tasik, ada taman permainan yg besar dan ada org jual2 layang... merenggek dia oragn nak layang2 tapi mummy tak belikan sebab dah lewat petang. Lain kali datang awal sikit baru puas dia orang main.


Tengok lah aksi dia orang , selepas cubaan beberapa kali baru berjaya sampai pegang giant clock tu.
Dafiy hauslah... kenapa ketat sangat ni,


Ini bukan gelongsor la Dania...

Penat lah, nak rehat lah kejap...

Apa tunjuk perut gendut tu Danny?

Cam orang dating jer Danny dan Dania ni...hehehhe

Dafiy senyum, mummy nak ambik gambar kita tu...

No comments:

Post a Comment