Wednesday, July 29, 2009

Daddy's Birthday

Happy Birthday To You...Happy Birthday To You...
Happy Birthday To
* DADDY *
Happy Birthday To You


26/7/2009 (Ahad) - Hari ni bday Dafiy yang ke 40. Happy Birthday Daddy, semoga Daddy dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, mendapat keberkatan di dunia dan akhirat dan dipanjangkan jodoh kita hingga ke akhir hayat. We luv u Daddy!!!

Tahun ni mummy tak beli pun kek untuk Daddy, mummy buat jer kek choc dan bagi simple deco jer. Tahun ni lambat sikit Daddy potong kek sebab Daddy outstation ke Karambunai, Daddy balik dah malam dan anak2 pun dah tidur, so next morning baru Daddy potong kek.

Look what we've for Daddy, homemade choc cake, card from mummy, card from the kids and small gift for Daddy.

Card from Mummy


Card from Kids... daddy become "Didi" and "Dedi" ...hiihihi...whatever janji ada bunyi


Danny tu perasan le itu kek dia...


Dania not in picture sebab dia dah pegi sekolah....


Photo taken by Danny...bolehlah

The kids keep asking Mummy, apa mummy beli untuk Daddy...emmm...ni yg mummy beli untuk Daddy, kemeja dan seluar untuk Daddy pergi kerja...tak tau lah nak bagi Daddy hadiah apa, nak bagi perfume, mummy tengok banyak lagi perfumed Daddy... Mummy plan dulu cam nak gi holiday ngan Daddy masa bday dia, tapi tak jadi lah pulak

No comments:

Post a Comment