Tuesday, July 14, 2009

Sekolah Baru Dania

14/07/2009 (Selasa) - Hari ni 1st day Dania sambung sekolah selepas kami pindah rumah. Semalam Daddy registerkan dia. Bila Danish start sekolah minggu lepas sibuklah dia nak sekolah gak. So start hari ni dia sekolah kat Excel EduKids. Daddy daftar kat sekolah ni sebab Dania boleh pegi sekali dengan Kak Cik (jiran sebelah rumah). So senang dia dah ada kawan. Dan mengaji pun dah diajar sekali.Monthly fee RM200 dan tambang van RM 25. Plan nak hantar ke Krista, so boleh lah guna semula buku2 dan baju2 masa kat Nilai dulu tpai bila kami check tengok Krista kat sini dah tutup lah pulak.

Pagi tadi tak sempat mummy nak ambik gambar Dania banyak2 sebab makcik van dah datang. So dapat snap 2 gambar jer.

Comelnye Dania pakai tudung...tak der lah skolah pakai gaun dan ahort lagi yer...hihih


Dania duduk sebelah Kak Cik dalam van


Photo taken on July 15 and uploaded on July 16, 2009.

No comments:

Post a Comment