Tuesday, July 14, 2009

Dafiy's 1st B'day cum House Warming - Part IV (Potong Kek)

Sambut birthday kalau tak ada acara potong kek cam tak lengkap ler pulak. Selain dari sambut birthday Dafiy , sambut sekali bday Daddy. Bday daddy pun lagi 2 minggu, dan masa tu daddy ada kat Karambunai, so better mummy sambut dulu. Acara yang paling ditunggu oleh anak2 semua memang ler potong kek.

So inilah kek yang mummy beli untuk Dafiy. Choc moist cake. Mummy order kek ni 2.5kg, tapi masa ambik sales girl tu kata kek tu 4.5 kg sebab klu 2.5kg nampak rendah sangat so dia org buat 4.5 kg. Dan dia kata yg 2kg extra tu x payah bayar sebab boss dia bagi free. Memang berat ya mat ler masa mummy angkat kek ini.


Ini pulak kek untuk daddy, choc and walnut dari Secret Recepi. Nyum2



Ini kek dari Secret Resepi gak pemberian Sue, ex staff FT. Terima kasih bebanyak Sue, kek tu teramatlah sedapnye, rich of choc dan ada rosted almond lagi kat dalam.



Daddy and Dafiy blowing the candles. Semoga Dafiy dan Dafiy panjang umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan mendapat keredaan hidup di dunia dan akhirat. Amin.


Nak posing sat...


Sabar2 jangan gaduh2, kek ni besar semua orang dapat bahagian.

No comments:

Post a Comment