Tuesday, July 14, 2009

Dafiy's 1st Bday cum House Warming - Part VI (Yeye... hadiah)

Terima kasih banyak kepada semua yang datang dan yang bagi hadiah. Daripada maghrib anak2 semua dah merengek2 nak bukak hadiah untuk Dafiy, tapi mummy tak bagi. Mummy dan Daddy suruh dia orang tunggu majlis selesai dan semua kerja2 mengemas siap. Dek kerana penat menunggu masing2 tertidur, so the next morning baru mummy bagi dia orang bukak hadiah2 tu.

Antara hadiah daripada tetamu yang hadir...


Dafiy posing depan hadiah..kenapa masam jer ni sayang..penat ye...


"yeye Dafiy banyak hadiah..."


Dafiy cool jer tengok hadih tu, kakak dan abang2 yang over pulak...

"Banyaknye hadiah Dafiy, mana satu nak main dulu ye...."

Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar, cuaca yang awal paginya gerimis bila petang panas. Makanan untuk menjamu selera tetamu pun mencukupi. Kalau ada kekurangan di dalam majlis ini, kami sekeluarga mohon maaf lah yer... insyallah panjang umur murah rezeki kita buat lagi jamuan makan2 ni.

No comments:

Post a Comment