Saturday, March 6, 2010

Haaa.... kan dah kena!


N3 ciput sekadar nak menakut2kan spider daripada buat sawang kat blog Mummy...N3 panjang tunggu la malam ni tulis... panas2 cam ni tak de mood nak taip panjang2...siapa yang kena dan kena apa???

p/s Kuih talam keladi Mummy sedang mandi sauna....lagi 15 minit masak rasanya...tungguuuu nnt Mummy snap2 gampar yer (itu pun klu kuih talam tu menjadi la ... kalau dah jadi talam dua muka malas la nak
snap2...)

Gambar hiasan...tak kan ni rupa kuih talam keladi yg Mummy buat...hihih...ke tlam keladi dah transform jadi black forest cake...hihih

No comments:

Post a Comment