Thursday, March 25, 2010

Happy 5th Birthday My Little Princess

HaPpY 5th BiRtHdAy
D.A.N.I.A  B.A.T.R.I.S.Y.A
25-03-2010 (Khamis)

 
Dania 6th month

Selamat Ulang Tahun Ke-5 buah hati pengarang jantung Mummy & Daddy. The only princess in the family (as of now la...sapa tahu kut Tuhan nak bagi lagi...heheheh). Semoga Dania dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, menjadi anak yang solehah, berjaya dalam hidup dan mendapat keberkatan di dunia dan akhirat.

Dah besar dah anak Mummy ni ya... tak sempat lagi pun nak celebrate birthday Dania. Plan malam ni bawak anak2 makan kat luar je la. Kek malam tadi Mummy dah buat tapi togel lagi la belum deco lagi. Dania nak cake ada gambar princess.

 
Dania's 1st & 2nd birthday...

 
Dania's 3rd & 4th birthday..

Sebelum Dania gi sekolah dan Mummy Daddy gi office pagi tadi sempat la snap2 gambar birthday girl. Jom layanzzzzzzzz

 
Anak dara Mummy ni jeling kat siapa tu...

 
Peace....

 
"Bestnya nanti dapat hadiah. Apa Mummy ngan Daddy nak bagi kat Dania ye"

 
Sayang Dania.... 

  
Yessssssss....

  
Kalau tengok saiz dan ketinggian badan orang selalu ingat si Dania ni dah umur 7-8 tahun. Kalau beli baju memang selalu Mummy ambik saiz 7-8 tahun pun... sekarang dalam kelas dia yang paling tinggi.

Pesanan khas untuk Dania dari Mummy... "Dania dah besar dah tak mau la minum susu dalam botol lagi. Pas tu jangan la minum susu banyak sangat... 6 pkt = 6kg susu sebulan tu dah kira melampau tu. Kalau Dania kurang minum susu tak payah la malam-malam tidur kena pakai diapers lagi... malu la dengan kawan-kawan".

- update menyusul malam nanti -

2 comments: