Monday, October 26, 2009

Oh! Tidak!!!

Nak gelak pun ada kasihan pun ada. Lepas solat Maghrib tadi Daddy turun bawah dengan tutup muka dia. Masa tu Mummy lepak2 kat sofa. Panik la sekejap, Mummy ingat Daddy sakit. Rupa2nya Daddy dah tersalah pakai losyen. Daddy terpakai losyen pati hali Mummy, dia ingat losyen badan biasa, so dilumurnya kat badan dan kat muka. Mula2 pakai oklah sebab rasa sejuk jer, lepas 5 minit baru la terasa panas dan pijar tu yang kalut gi cuci muka. Daddy pun, lain kali baca ler dulu losyen tu untuk apa. Dia kata dia baca gak tapi tak habis, bila dia nampak untuk melembutkan kulit langsung disapunya ke badan dan muka...


Inilah losyen yang Daddy sapu kat muka....hehehe....lepas ni muka Daddy slim ler...

3 comments:

  1. amboi kau ni macam2 product kau bli utk slim la,utk lmbut la,utk putih la n mcam2 g ksannya smtara je pas tu back to normal x pe ler duit bnyak kan

    ReplyDelete
  2. itu kan usaha namanya...berjaya tak berjaya itu lain cerita tpai yang pasti klu tak usaha memang tak akan berjaya...hihihi...berfalsampah ler pulak pagi2 ni...

    ReplyDelete
  3. Ada satu cerita... pagi2 sianak tanya nenek. Nek mak dgn ayah mana tak turun sarapan. Nenek jawab ada dalam bilik lagi. So anak dia senyum
    Tengahari balik sekolah sianak tanya nenek lagi mana mak dan ayah. Nenek jawab ada dalam bilik lagi.Sianak senyum. Waktu makan malam sianak tanya lagi mana mak dan ayah. Nenek jawab ada kat bilik lagi. Nenek pelik kenapa sianak ni tanya dan senyum... so sianak jawab malam tadi ayah mintak losyen sebelum tidur, tapi sianak bagi super glu... kah 12X. Moralnya.. pastikan dulu sebelum guna.

    ReplyDelete