Sunday, November 11, 2012

Kerana kau....

Kerana kau ku masih di sini
Kerana kau ku bisa menangis
Dan kerana kau yang menghancurkan
Ku tiada berteman
Terkenang wajah mu aku pilu
..... itu kerana kau dari Alleycats ni nak cerita 'kerana kau' gak le...

Alkisahnya dah lama sangat rasanya Mummy tak beli surat khabar. Bosan la balik2 keluar cerita dan propaganda yang sama jer. Kalau nak baca pun baca jer la on9 sikit... Tapi kan hari ni Mummy sudah pecah rekod, awal pagi balik dari hantar daddy ke KLIA mummy dah tangkap paper Berita Minggu... ni semua gara2 ada cerita Mummy punya ex la....hehehh....


Dan mummy semata2 baca section BPop jer, pages yang lain bagi kat bibik sebab dia nak lap cermin tingkap...heheh. Memang parah betul le fenomena Adam Hawa ni...

3 comments:

  1. sewel....ngalahkan bebudak sekolah

    ReplyDelete
  2. Dady pergi bisnes,tahniah. Perniagaan semakin berkembang.
    Tak nak propaganda satu pihak,
    belilah BULETIN RAKYAT, HARAKAH, SUARA KEADILAN. dll

    ReplyDelete