Saturday, November 10, 2012

Pedas tapi sedap...


Pedas meletops... salad jaworld a.k.a pecal...lunch tadi mummybratah pecal ni je. Pedas dia memang tahap berair2 mata gak la. Tapi kan mata berair2 tapi mulut tetap laju mengunyah...



Tadi gi tesco beli barang dapor. Daddy tak akan miss beli ikan salmon ni. Sekilo RM23.90. Ikan frozen ni murah ler sikit, pernah beli yang fresh sekilo RM 49...hhuhu, ambik 2 slixw je le klu dah mahal xam tu. Dia ngan anak2 suka2 sangat makan salmon tepanyaki tunyg beli ikan ni sampai 2 kg lebih

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. SEDAPNYER PECEL TU!
    jiran-jiran kena hulur semangkuk dua tu

    ReplyDelete