Saturday, November 10, 2012

Hafeez ♥ Syera : Part 3

N3 kali ni khas untuk pengantin yer.... kesian dia orang kan, lama benor menunggu gambar2 dia orang untuk keluar dalam blog Mummy ni....Oklay Hafeez  ♥ Syera... Cik Gee letak gambar korang banyak2 kat sini yer. Special untuk korang ni...


Kompang dipalu pengantin lalu....


Sweet couple




Errr ni lagu kebangsaan sedang dimainkan ker


Muka serius pengantin


Sama cantik sama kacang, macam pinang dilanggar trak


Eh eh terletak pulak gambar tuan tanah... 


Pengantin lelaki sendiri memabcakan doa untuk majlis hari tu


Barisan DIF-DIF kehormat di meja santapan


Alamak, muka tuan tanah lagi... memanjang nak enterprem kan



Apa yang dibincangkan tu, nampak cam serius jer


Comelllll

Duduk bersanding tersenyum malu....


Pengantin ni tak reti duduk diam betul ler... cam ada ciri2 kegedikan cam makcik2 dia jer...hehehe. 


Pengantin yang ala2 gedix....kikiki

Kek choc berani mati yang sangat sedap hasil tangan anak buah Mumjy, si Ayien




Suap jangan tak suap

Wajak exclusif anak bujang Mummy , si Danish


Makcik yang tengah tu exclusif tak wajah dia???Hehehe


YB Bkt Mutiara dengan pengantin


Mama Janet dan pengantin


.... dengan pengantin


Pening berfikir pasal nak kahwin, sampai gugur rambut si Hafeez ni...heheh. Tak pe la Piz, boleh joint pakcik2 

My hero dengan pengantin






Sama2 comel kan...hahahahhaha


Wah cepatnya dapat anak..

Khas untuk si Ayu la sangat, yang complain gambar dia tak ada dalam blog Mummy ni

Sapa yang lebih bon**t

Dengan anak2 saudara yang dah sama besar dengan Mummy

Tuan tanah dan pasangan mengabadikan kenangan dengan pasangan pengantin... lagi dua ornag anak tak tau mana pegi...

♥ ♥ ♥ ♥ 

Family photo.... ni baru 3/4 family yang naik ke stage...suka sangat dengan gambar ni, kira pengganti gambar raya untuk tahun ni la

Patut2 sikit la Nab, kut ye pun nak ambik berkat. Besar tu bakulllll

N3 seterusnya candid camera...

4 comments:

  1. huhuhu...sedeyyyy gambar aku tak de, masa tu dah penat malas nak posing2

    ReplyDelete
  2. yb wakil rakyat ke, tak ada pun wakil rakyat muka tu kat johor

    ReplyDelete
  3. matakorang kero ke...........cuba perati betul2 tu kan memang YB. x semestinya YB tu wakil rayat,

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh jadi YB bukan bermaksud (yang Berhormat), jangan marah komfius sbb yb selalu wakil rakyat

      Delete