Wednesday, November 7, 2012

Hafeez ♥ Syera : Part 2

Lepas buat final check kat dewan kami balik bilik dan tukar baju...huhuh. Lepas tu gi dewan semula untuk sambung sesi posing2 sementara tamu tak sampai lagi. Layan je la nokss

2 big screen yang display clip video pengantin

Mengalahkan pengantin pulak kan. Sibuk nak tukar2 baju gak... kelas ko tijah

Melintasi red carpet... dah rasa cam ala2 mengiringi si AA ambik award bintang popolar pulak...hehehe 

Korang rasa Mummy ada kurus sikit tak? 

Kak Kay dan hubby.... tak sabar menyambut tamu. Senyum jer dapat anak menantu

Ni nak buat tarian apa ni Ayien ooi

Orang tak percaya kalau Mummy kata si Dania ni baru 7 tahun... kalau beli dress dia pun Mummy ambik untuk umur 12 tahun kalau jeans pun utk saiz 12 ke atas...huhu. Tak boleh makan beras wangi lagi nampanya, kena tukar makan beras hancur pulak.... 

Ada gak terselit sekeping gambar ngan my laling ni.....heheh.... Mummy dah siapkan baju melayu tapi bila nampak biras2 yang lain tak pakai baju Melayu pun Daddy malas nak tukar baju

Kak Kay bergaya sakan nak sambut tamu

Mak pengantin....

Dua2 ni wajah exclusive.. Kak Tanty & Kak Mah 

My 2 heroes ngan sepupu sepapat

3 dara pingitan ... lagi 10 tahun sampai ler turn masing2....Masa tu Mummy dah tak larat nak mengedix lagi dah.... 


Apalah emak pengantin dah mengantukkkk

Coool



We're cousinssssssssss 

Apa2 la

Yin Wong Khoolai dan family... 

Kek choc berani mati yang sangat2 sedap...hasil tangan anak buah Mummy si Ayien

Sama comel

Kakak2 ku

Yin dan best friendnya Cikgu Bakri yang mengajar di RMC. Ni la kawan baik Yin zaman susah dan senang. Berkawan sejak di UiTM hingga masing2 dah jadi cikgu sekarang. Masa Yin sakit dia ni la yang paling kerap datang dan bertanya khabar. Syukur zaman sekarang masih ada lagi teman sejati.

Bila majlis cam ni bukan emak bapak je yang happy dapat berkumpul adik beradik tpai anak2 pun sama gak sebab dapat berkumpul dengan semua sepupu sepapat

Makcik Mummy datang dari Kulai...alhamdulillah sihat lagi dia.


Cam tak sesuie je anak bujang Mummy nk pegang bakul... tapi sebab nak melekat je ngan Kak Ikan dan Kak Lisa dia sanggup tu



Ok-ok pengantin dah nak sampai. Ok dayang2 berdiri kanan kiri. Pengantin mesti boring ngan blog Mummy ni sbb lambat sangat Mummy nak tepek2 gambar2 dia orang... biasalah save the best for last...hahahha

Untuk pengantin tunggu n3 seterunys yer... baru banyak gambar uols. Bagilah dulu makcik2 enterprem yer...

6 comments:

  1. nasib baik ada gambo aku yg ala2 mak datin gitu....kalau tak merajuk sampai tahun depan

    ReplyDelete
  2. ko sabotaj...tak de sekping pun muka aku...merajuk ni...

    ReplyDelete
  3. xbestla entry ni sbb xde gambar sy pun..yela sy bkn pandai kejar kamera. :(

    ReplyDelete
  4. hehehe...yang pasti banyak tuan blog punya gambar le...lain kali korang bawak cameramen sendiri....

    ReplyDelete
  5. gambar tuan punya blog dah biasa tengok...kita lagi suka gambar2 kandid ler..

    ReplyDelete