Wednesday, November 7, 2012

Kenapa blog mummy bersarang?

Tak sangka pulak ada gak yang ternanti2 n3 baru dlm blog Mummy ni. Kena ek tuan tanah tak update blog:

  1. sangat2 busy dengan kerja2 opis - bila balik rumah lepas settle urusan kul 10 mmg dah on notebook untuk sambung kerja-kerja opis pulak. 
  2. Maidless - so daripada layan blog baik Mummy layan cuci or iron kain baju, mop lantai kemas rumah dll
  3. Balik dari kampung masa raya haji anak2 tak berapa sihat, badan dedar dan batuk2 jer. 
  4. Hari Rabu lepas Mummy terjatuh masa ambik anak2 kat taska. So kaki dah terpeleot. Pergi hospital dan xray, alhamdulillah tak ada yang patah cuma ada cam retak sikit je la. Tapi sakitnya ya ampunnnn. Walau dalam MC semalm Mummy pergi ke office sbb ada benda urgent nak buat, balik dari opis kaki dah rasa sakit mendenyut dan cam kejang jer. Mungkin sebab mummy turun naik panjat tangga opis kat tingkat 2 kut. Minggu ni Mummy dah dapat green light dari big boss untuk work from home. 
Actually banyak nak cerita tak tau la sempat ke dak... dah ada dalam draf sikit2. Antaranya:
  1. Aidil Adha di PS
  2. Banjir di Aidil Adha
  3. Hari Anugerah Pelajaran - Along
  4. Kenduri Kahwin di Spg Renggam
  5. Kenduri Kahwin di Cheras

No comments:

Post a Comment