Thursday, November 15, 2012

Cuti cam tak cuti


Lempeng omputih a.k.a pancake utk anak-anak


Getuk ubi dan cucur badak utk mummy

Walau pun cuti hari ni tapi bagi mummy cuma cuti dari pergi opis je. Tetap buat kerja2 office dari lepas subuh. Esok mummy ada meeting dan esok gak customer nak tengok first draft contrct. Gila betul la, dia orang ingat company2 kecik ada lawyer yg akan handle contract tu semua ker, sendiri kena bikin la. Multi tasking. Klu 2 minggu tu ok la..ni seminggu jer... slide presentation pun mummy tak buat apa lagi. 4.5M project value... contract boleh tahan tebal beb... biru dah mat hitamku..

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment