Saturday, September 8, 2012

Raya 2012 - Episod 13 (Aku dan mereka)

Uols taukan tahun ni giliran Mummy dan adik beradik Mummy yang masih ada kampung mertua untuk beraya di sana dulu. So ini bermakna untuk tahun ni tak adalah family photo yang menghimpunkan 3 generasi waris2 Hj Omar & Hjh Amanah, kenalah tunggu tahun depan pulak.. harap2 masih dipanjangkan umur lagi.

Kat sini nak tepek gambar2 raya Mummy dengan adik-beradik Mummy...

Kak Long...semestinya kakak sulong,. Mummy boleh pulak tak ada gamabr berdua dengan dia masa kat kampung

Kak Noor a.k.a Datin S... adik beradik Mummy yang ke-2

Kak Mah ... adik beradik Mummy yang ke-3

Kak Kay a.k.a Kak Lah, adik beradik Mummy yang ke-4

Mama Janet a.k.a Mek,  adik beradik Mummy yang ke-5


My bigggggggggggg brother... Yin Wong Khoo Lai... adik beradik Mummy yang ke-6, semoga semboh sepenuhnya dengan segera

YB Bukit Mutiara... Som... adik beradik Mummy yang ke-7

Mama Miraki a.k.a Enab a.k.a Jenab a.k.a Joyah ... adik beradik Mummy yang ke-9 dan anak bongus. Walaupun dia anak bongsu tapi Mummy nampak lagi muda dari dia kan...kan...kan....

Satu2nya menantu perempuan dalam Keluarga Hj Omar & Hjh Amanah. Kak Tanty wife pada Yin Wong Khoo Lai...

6 comments:

  1. Selamat hari raya ke...dah tak ingat.
    Raya tak habis lagi, saya dah kemas bekas2 kuih yang ada.

    ReplyDelete
  2. lipstik sape paling merah.pemenang akan menerima kupon makan warung abas

    ReplyDelete
  3. Yg Kak Long tu kita tak pernah "nampak".

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM, Kak Long Mummy tu wajah dia exclusive sikit tak de la bersepah cam si MMiraki...hehehe

      Delete
  4. Pipi sapa paling gebusssssssssssss.....pemenangnya adalah akuuuuuuuu....hehehehhehehe....Mummy Gee tu jangan nak perasan awak tu muda yea.....ce tengok kedutan dibawah mata tu..hihihih dan hehehe boleh kira tu....terimahalah kenyataan...ko dah 4 series......kita masih 3 series........ehehhehee jangan mareeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedutan di mata tu sebab tak cukup tidur la... apa lah... hahaha. 4 siri ke 3 siri ke bukan kita gantung kat badan masa jalan. Yang penting walau kita 4 siri nampak cam 3 siri je kan...hahaha

      Delete