Saturday, September 15, 2012

Open House Bangi D7

Hari Raya dah masuk hari ke 28, esok last raya tapi cerita raya Mumy tak habis lagi ni... banyak lagi yang tertinggal dalam draf...hahahha. Dah alang2 dalam draf Mummy publish jer la yer.... layanzzzzzzzzzzz

Masa cuti hari kebangsaan ada open house kawasan kejiranan Mummy ni. Majlis buat sebelah malam lepas Isya'. Konsep jamuan potluck tapi main menu guna collection dan sumbangan jiran2 yang dermawan. Selain dari sambutan hari raya diadakan sekali mesyuarat untuk pemilihan AJK untuk Persatuan Penduduk...Kaum bapak sibuk bermesyuarat kaum ibu potpet-potpet kat belakang....hahaha. Sedar2 mesyuarat dah habis dan AJK baru dah dilantik....hehehe

Mestilah tepek wajah ayu tuan tanah dulu....



Sebahagian barisan jelitawan yang hadir pada malam tu..heheh

Kebanyakkannya jiran selorogn Mummy. Biasalah lorong paling aktif

Tukang jaga BBQ 

Mummy & Afida

Mummy & Kak Zai

Mummy & Sue


Nasi putih lauk ayam goreng rempah, sambal udang dan ikan masin lemak dengan nenas 

Lomang dan rendang

Nasi himpit sambal kacang

Kesesakan di meja buffet


No comments:

Post a Comment