Monday, September 10, 2012

Corelle Paper Shadow, sudah mari!

Mummy ada order 2 set corelle, sepatutnya sampai sebelum raya, tapi dah masuk 2 minggu raya baru sampai. Alah biasalah benda shipping direct from US, sure ada delay sikit2 or sangkut kat kastam dll. Tak kisahlah janji barang sampai.

Hohoho... yang ditunggu2 sudah mari... sudah sampai... all the from US...
  
2 set 16pcs corelle paper shadows... european herbs yang ada tu boleh simpan dulu, dah jemu ngan paper shadow nanti guna semula european herbs

Majlis perasmian utk hidang nasi goreng jer....heheh. Ada yang beli pinggan mangkuk simpan, tpai kalua Mummy beli memang untuk guna la.

Yang 2 kotak design corelle twilight grove ni Kak Noor punye... 

Kalau ada yang teringin beli barang2 dari US tak kisah lah pinggan ke, handbag ke, mixer dll boleh lah contact dengan kawan lama Mummy ni. Nama dalam FB "Baya Wanchik". 15 tahun yang lalu Mummy kerja satu office dengan hubby Baya ni (Mummy panggil dia Wan), lepas tu dia pindah ke Riyard dan selepas tu pindah ke US pulak. So far kalau compare harga yang Baya jual dengan harga yang orang jual on9, Mummy dapati harga dari Baya ni adalah harga yang termurah. 16pcs corelle ni Baya jual cuma RM350 jer...

5 comments:

  1. pinggan kedai RM2..nari beriyani, ngan pinggan correlle tapi nasi berlauk ikan masin.mana worth ya

    ReplyDelete
  2. mummy boleh share contact baya wanchik ni tak..teringin nk set correle ni huhu

    ReplyDelete
  3. mummy boleh share contact baya wanchik ni tak..teringin nk set correle ni huhu

    ReplyDelete
  4. dengar cerita baya wanchik sekarang ada masalah sakit psikology.. betul ke?

    ReplyDelete