Saturday, September 8, 2012

Raya Open House 2012 - Part 2

Jom tengok sapa yang datang open  house kat rumah Mummy... Tamu yang datang awal je sempat Mummy ambik gambar, tamu yang datang lambat dah tak larat Mummy nak snap2... Tetamu start datang dalam pukul 1.15pm


Mama Janet


Kak Mah dan hubby


Azlin & family .... ni opismate Daddy

Ni pun opismate Daddy gak.. kalau tak silap nama Abdullah kut

Nieza, member berpoya2 zaman muda2 dulu.... sekarang ni dia satu opis dengan daddy 

Mama Miraki & family

Cam jaga tol pengantin nak lalu jer...


Si kembar Arman & Armin dan adik mereka Adlean... anak jiran Mummy

Anak2 saudara Mummy yang dah besar panjang


Datin S dan anak2

Atin.. anak kepada cousin Mummy

Jiran Mummy, Kak Zai & family

Schoolmate Daddy masa di Teknik Alor Star.. lebih 25 tahun tak jumpa....

Anak saudara Mummy, si Iwan & family

Opismate Mummy... Rosidah & Seli

My neber... Datin Afidah

Jiran2 selorong... Kak Zee, Datin Afidah, Kak Gayah & Kak Zai... mereka ni jiran2 Mummy yang sangat2 sporting...

Neber gak... Kak Pah dll

Nazrin, my x-staff

Alhamdulillah ramai yang sudi hadir


Kenalan semasa di opis lama.. lebih 15 tahun kami kenal, sekarang walau pun masing2 ada hala tuju sendiri tpai still keep in touch

Laila Zain ... my x-staff

Laila Lott & Azarita... x-staff

Coursemate di universiti dulu. Shahidan dan anak daranya Shasha yang putih melepak...

Shila a.k.a Achik.... BFF... member kamcing masa di U dulu...

Lina a.k.a Mumzie.... BFF... member kamcing masa di U dulu...

We're 2gether... 

Kenangan dengan my x-staff

Gedixsssss

Cikgu Bakri ni kawan baik abang Mummy si Yin, masa Yin sakit Cikgu Bakri ni la yang paling rajin bertanyakan khabar, telefon dan datang ziarah. Lama2 kami adik beradik jadi rapat dengan dia.

Cikgu Bedah & family... memebr kamcing masa di SMDS

Cikgu Bedah my BFF 


Baya... opismate lama

Table reserved for my x-staff

Muka tuan tanah yang dah berminyak2....

Maaflah ye pada yang tertunggu2 kehadiran Aaron Aziz di majlis open house Mummy. Last minute Aaron called dia terpaksa cansel sebab stuck kat kedai buku MPH, tengah buat promosi sesi bertemu dengan peminat untuk promosikan drama Adam & Hawa. Aaron kata dia sedih tau sebab tak dapat datang... melepas dia tak dapat makan meehoon soto Mummy yang mables...heheheh


bersambung..... ada banyak lagi gambar2 nak uplod ni....

No comments:

Post a Comment