Tuesday, September 18, 2012

Mummy Gee Dalam Majalah Harmoni (Edisi 15-30 September 2012)

Sedikit cerita tentang hobi Mummy ada keluar di dalam majalah Harmoni edisi 15-30 September 2012.

Dalam ruangan 'Obsesi' di halaman 30 & 31. Bukan 'obes' tau 'Obsesi" hahaah

Bila anak2 Mummy tengok gambar ni, dia orang kata, kenapa muka orang ni macam muka Mummy???? Apakah maksudnya itu.....Tapi bila dia orang baca dan nampak nama Mummy baru dia orang kata, ini memang Mummy la, teko2 tu pun sama cam Mummy punya, tapi kenapa muka Mummy nampak 'gemok'.... Huhuhu... Adakah Mummy sudah terlebih makan tempe!!! Atau camera canggih mereka sudah mengubah rupa paras ku...hehehe. 




Sebahagian my collections


So kalau uols nak baca belilah majalah Harmoni edisi 15-30 September 2012 (cover Norish Karman dan anak), cepat sebelum SOLD OUT! Hahahahah

3 comments:

  1. Ooooo tahniah... tahniah Mummy.

    Patut la tergerak ati nak beli majalah tu itu ari .. pastu dah jalan2 satu Angsana tu terus terlupa.

    ReplyDelete
  2. Wah, tahniah.Satu perkembangan yg sungguh menakjubkan.
    Tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hobi biasa je MS. Hobi nak collect kereta antik di luar kemampuan so collect pinggan antik je la...

      Delete