Tuesday, September 10, 2013

Jom pegi Syria

Saja nak ubah style bertudung. Mummy suka pakai tudung yang simple je dan cepat untuk dipakai. Sebab tu selalu sarung jer tudung Ariani. Tapi Mummy suka gak tengok orang yang rajin pusing-pusing pakai shawl. Pernahlah Mummyncuba 2-3 kali pakai shawl tapi cam tak berapa sesuai dengan Mummy yang nak ringkas serba serbi je. Rasa kalau pakai shawl kena sopan2 je tak boleh lasak takut nanti shawl terburai...hehhe.

Semlam dan hari ni, Mummy try pakai tudung Syria pulak. Ada 3 helai je pun tudung ni...hehe


Hari ini



Semalam

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Ada byk kelebihan tudung syria ni sebenarnya..
    boleh campak mesin basuh sesuka ati..
    tak takut awning rosak...


    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu MM..pas tu senang jer nak sarung....hehe

      Delete