Monday, September 30, 2013

Cuti-cuti Perth - Part 5 (Fremantle)

Fremantle bukan (free-mentel yer...hahahah) juga destinasi wajib bile ke Perth, terkenal dengan pasarnya, tempat-tempat bersejarah dan juga pelabuhan-pelabuhan
















Dah sampai Fremantle kenalah makan di Cicerello's, the best Fish n Chips in Western Australia

Lepas ambik order duduk jer, dia akan bagi kita alat cam pager. So bila makanan yang kita order dah siap pager ni akan berbunyi dan kita ambik makanan kat kaunter....


Set fish n chipc untuk family ni memang besarrrrr... maunya tak besar Aud70 = RM210....hahaha

Fries pun bungkus guna kertas minyak jer

Budak2 nak makan kat mejal luar ni tapi melihat ke'ganasan' burung2 ni tak jadi le nak makan. Nampak tak dua makcik ni... dia dapat makanan gantian bila burung ni sudah terbang dekat dan 'melepas' kat atas makanan tu....heheh




1 comment:

  1. masa kita pegi, takde sistem2 pager ni....
    mungkin lain restaurant kot...
    anyway terbayang2 akan kesedapan fish n chipnya...
    ditemani bayu laut yg dingin mencengkam... mmg best makan.

    ReplyDelete