Friday, September 6, 2013

Cuti-cuti Perth - Part 3 (City Waters Motel/Apartment)

Untuk 3 hari pertama kami stary di City Waters Motel. Apartment dengan 2 bilik (2 queen + 2 singles bed) dan kemudahan memasak. Tu yang penting tu, kemudahan masak. Orang anak ramai bercuti cam ni la, makan anak2 paling utama.

Motel ni consider 3 start hotel. Lokasi menghadap Langley Park. 

1st time datang dulu dengan Daddy pun duduk di sini juga

Cam sekolah je kan... haahahha. Mummy ajak Daddy cari apartment yang elok sikit dan ada pool semua biar anak2 senang nak swimming. Tapi bila fikir2 kan semula kami balik cuma untuk tidur jer dan waktu siang memang tak ada dalam apartment so cam rugi jer duduk kat tempat mahal2....hahaha.... nak jimat beb

Anak-anak suka sebab depan hotel ada taman dan playground yang luas. Depan taman tu pulak sungai



Apartment tingkat satu same level dengan parking. Dekatlah nak angkut segala barang2.

1 queen bed

Ada 4 single beds

Dapor Mummy untuk 3 hari

Kosong kosong kosng.... lepas tu penuh penuh penuh....

Late dinner....

Huhuhu... cuti2 pun kena cuci baju ma.... self service laundry room kat tingkat bawah. Anak ramai bila cuti2 ni kena la cuci baju gak. Kalau tak banyak le bag nak kena bawak sebab nak isi baju dia orang. 





2 comments:

  1. Betul tu Mummy.... tempat masak tu yg paling penting, cuaca sejuk buat kita asyik laparrr je.

    ReplyDelete
  2. Salam sisi,brapa budget City Water Motel ni semlm? jauh tak dari bandar Perth tu dan area Hay street?

    ReplyDelete