Tuesday, April 3, 2012

RUMAH UNTUK DIJUAL!

Sesiapa yang tengah nak beli rumah, boleh la tengok iklan di bawah ni.  

Lokasi : Desa Anggerik Bandar Baru Nilai
Keluasan Tanah : 22 x 75
Keluasan Binaan : 2500++ kaki persegi. Rumah telah diubahsuai.
Bilik : 5 bilik + 3 bilik air

Rumah yang telah direnovate dan extend depan belakang atas bawah

1st family hall di tingkat bawah.... abaikan sofa yang dan lunyai dikerjakan budak2 USIM yang sewa rumah Mummy sebelum ni...hihihi


2nd family hall ditingkat bawah


Dapor siap dengan kabinet, kitchen hood dan hob


Kitchen bar


Dining area


Maid room ditigkat bawah


Another room ditingkat bawah yang Mummy jadikan surau. Anak dara  ni tak masuk dalam pakej jualan ye...hihi


Family hall ditingkat atas juga luas


Study area beserta buil-in kabinet bersebelah dengan family hal ditingkat atas


Master bedroom yang luas, nak letak 2 katil king size pun boleh


Bathroom pun sangat2 luas ada ruang untuk letak basikal gym


Bilik anak2 di tingkat atas


Dekat je dengan USIM...lompat pagar je boleh...hihih

Info tambahan:
- bersebelahan dengan USIM
- bersebelahan dengan Stadium Tertutup Nilai
- berdekatan dengan Tesco, Giant, KFC, McDonalds, IceRoom, NilaiSquare, kedai2 runcit, dobi, 7-Eleven dll
- 20 minit drive ke KLIA & LCCT
- 5 minit drive ke Nilai Cancer Hospital
- sesuai dijadikan homestay
- Perlu sedikit touch-up dan baiki plaster siling

Jika berminta boleh hubungi : Radzuan Arsat (019-260 5373)

Iklan juga ada di mudah.com dan juga di facebook

2 comments:

  1. assalam sy berminat nak beli umah nie blh x?

    ReplyDelete
  2. Assalamu'alaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    Tuan/puan,

    Perlukan Pembiayaan Perumahan?

    Kami menyediakan perkhidmatan Pembiayaan Perumahan kepada semua yang layak di sekitar Putrajaya, Seremban, Nilai dan Bandar Baru Bangi. Khususnya kepada yang berminat untuk membuat pinjaman dengan Bank Simpanan Nasional.

    Kami menawarkan:
    a) Margin Pinjaman sehingga 95%
    b) Kadar Faedah yang kompetitif
    c) Tempoh pinjaman yang panjang (T&C Applied)
    d) Zero Moving Cost

    Syarat-syarat penting:
    a) Warganegara Malaysia
    b) Berumur 21 tahun ke atas

    Keterangan lebih lanjut boleh hubungi 0197188708 atau m.nasrisaleh@gmail.com

    ReplyDelete