Tuesday, April 24, 2012

Bila rindu ku sebut namamu....

Korang mesti rindu dan tertunggu2 n3 baru Mummy kan... sorry la camera tuan tanah dah nazak tu yang malas nak post apa2. Ada gak la peminat2 Aaron Aziz  kawan2 Mummy di alamaya yang tanya kenapa tak pos gambar menu hujung minggu. HIhihi ada gak yang tertunggu2 kan...hihih Biasalah Mummy ni kan tak suka post yang plain je, dah ini personal blog so nak tepek gak la rupa Mummy yang jelitawan ni.... hihihi. Ala lagipun x de perkara menarik yang nak diceritakan pun... 

Tapi kalau uols rindu kat Mummy sebut je nama Mummy... ala cam si Siti Fairus nyanyi tu bila rindu ku sebut namamu












2 comments:

  1. Belum Wednesday lg Mummy...pesal buat entry mcm ala2 Wodless Wed. je ni?

    SKII mmg the best!. MM pun itu ari dah terkopak beli satu set.. (dlm ati masa tu.. kalau tak ok kat muka lg la bagus.. takyah la beli lg kan), pastu tetiba terasa ok plak (terasa je, padahal tak de org puji pun..hahaha).. terpaksa la continue beli lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy suka treatment essence ngan face lifting lotion dia...

      Delete