Monday, April 9, 2012

Open House Sempena ABPBH 2011....

Semalam Aaron Aziz ada tamu datang ke rumah. Best gak ni ada org datang almaklum sejak sekolah dibuka ni tak de sapa pun nak bertandang ke rumah Mummy ni, kalau ada pun kawan2 Daniel & Danish yang datang masa weekend.

Hidangan dah siap, mana ni tetamu tak sampai2 lagi

Soto dan aksesori2


Aksesori soto

Sambal kicap wajib ada, kalau tak soto kuran 'kaw'.... bawang goreng dan kacang tanah kalau ada lagi sedap

Kuih talam pandan kacang merah dan muffin oren choc

Posing2 dulu sebelum tetamu2 datang

Ni la tamu yang Mummy tunggu2... Kak Mah dari kampung singgah rumah mummy sebab nak ambik dodol fresh order dari kawan Mama Miraki


Tamu kedua...alah muka dia ni kan bersepah2 dalam blog Mummy takkan korang tak kenal lagi.... Mama Miraki la


Happy dapat berkumpul...walau cuma 3 beradik

Makan je la Mama Miraki ooooiiii

Murtabak spore special dari Muo...tq Kak Mah


I tak makan pun.... i dah kenyang dengan ambik gambar je...hihi


Sila-sila

Daddy  dan beras2 biras2

I makan sikit je tau tapi badan tetap naik, camana ni....

Aktiviti bebas


Anak dara Mama Miraki

My lil princess


Mummy Jarummmmmm


Ole2 dari kampung... boleh buat masak lemak pucuk ubi dan buat sambal belacan pedas meletops ni


Amir & Dafiy


Ni la dodol yang yang Mummy order dengan kawan Mama Miraki...sedap2 sangat sebab baru buat. Lembik2 lagi...nyum  num


Kat area perumahan Mummy ni tengah musim anak2 main gasing, sanggup simpan duit belanja untuk beli gasing... seminggu tak belanja dapat beli 2-3 biji gasing. Di Dafiy pun menyibuk gak nak main

AA tak dapat nak datang... takut tak sempat nak bersiap utk malam ABPBH 2011. Tak pe la AA i  faham u sibuk.... nanti lain kali kita jumpa, itu pun kalau i tak busy la

2 comments:

  1. Tuan rumahnya ni kembar Aeron Aziz

    ReplyDelete
  2. betul tu kembar tapi kembar tak seiras...hahaha

    ReplyDelete