Sunday, February 24, 2013

RM500 sebulan memang tak cukup!


menu lunch hari ni


masak lemak cili api daging salai pak pandir + belimbing. Memang terbaekkk la. Kalau letak pucuk ubi sikit lagi terangkat. Makan dengan nasi panas2 letak sikit ikan masin emmm memang sedap. Silap2 kalau Aaron Aziz lalu kat belakang pun Mummy tak perasan. Tapi kalau dia lalu kat depan mummy stop terus makan.... hehhe. Anway happy birthday AA. Alk the best to you ... poyo je kan, cam si AA tu baca blog Mummy pun.


Kek ni pulak utk minum petang. Choc cake kukus cuma hari ni terlebih rajin sikit so Mummy letak peanut butter filling dan topping ngan peanut butter choc ganache Pas tu letak sikit almond nibs.


Dinner dengan mee bandung yang penuh dengan binatang , tauhu lembik2, telor dan kuah yang sedap dengan aroma udang kering dan kacang tanah. Hihi... sendiri puji la....

Rasanya hari ni memang aktiviti masak dan makan jer... Tak tak pe nanti bulan depan Mummy start diet ye... hhehe

Bila tengok balik menu kat atas ni teringat la satu entry dalam blog MissMirror, cukup ke kalau suami pegi outstation dan sebulan tinggal duit belanja RM 500 jer.. huhhh.. so cam ni kalu punye makan confirm ler tak cukup....makan banyak cam ada bela2an jer..ish ish ish...


Jom rempitttt. Dafiy dgn girl next door... dia orang ni bukan teman tapi mesra tapi teman bergaduh sepanjang masa... pantang berjuma sure bergaduh tapi bila salah sorang tak de tercari2 la pulak

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Hahahaa.... Mummy!.

    RM500 sebulan mmg tak cukup kan... itu blom masuk SKII, tudung ariani lagi... :D

    ReplyDelete
  2. tepuk dada tanya selera...kalau mampu dan banyak duit memang ler tak cukup...tapi kalau dah tak ada pilihan boleh je....

    ReplyDelete
  3. Betul betul betul..bila x ada semua pun boleh adjust...hehe

    ReplyDelete