Sunday, February 10, 2013

Emmer Daniel's Birthday Celebration

Birthday daniel jatuh pada hari sekolah so tak ada lah Mummy buat sambutan beria. Setakat bawak dia orang keluar gi makan-makan je la. Sebelum keluar gi makan-makan tu ada lah potong kek sikit. Kek Mummy dah bake a day before birthday Daniel. So petang masa birthday dia tu Mummy tinggal deco simple-simple jer kat kek tu.



Choc cake untuk Daniel....
  
Birthday boy with homemade birthday cake

Apasal serius jer ni

Selawat dulu....

Celebrate adik beradik dan dengan best friends jer

Mummy daddy & birthday boy

Danny with the only sister in the house....

Budak ni tak sabar tunggu turn birthday dia

Happy family....

Muahhhhh Mummy

Muka suspen nak tahu apa ada dalam kotak tu

Muka excited bila dah nampak apa dalam kotak tu

Senyum sampai ke telinga

Dengan hadiah yang diterima

Dafiy ni jeles memanjang tak bagi Mummy nak gambar berdua dengan Danny jer

Al-quran dan mini ipad untuk hadiah birthday Danny. Semoga hadiah ni menjadi pendorong untuk Along untuk belajar lebih bersungguh. Quran dia yang sedia ada dah banyak pages terkoyak. Alhamdulillah dia dah khatam sekali dan sekarang ni dah masuk juzuk 14... 

Warna sedondon kan... merah menyala. Tapi apasal dlam gambar ni ipad cover ni macam shocking pink jer...
  
Best friends... Danisy, Daniel & Aiman. Sama umur dan duduk setaman. Danisy & Daniel sama sekolah tapi Aiman sekolah lain.

Lepas acara tiup2 lilin dan potong2 kek, bawak le dia orang ni gi makan. Biasalah pilihan dia orang IceRoom. Mummy pulak dah  naik jemu. Sebab lunch pun kerap makan kat IceRoom jer.

We all nak gak enterprem....

Love forever









Makan ni jer....


As usual la awal tahun ni memang bulan sambutan hari jadi dalam keluarga Mummy ni... Jan 27 Mummy, 6 Feb Danny, 27 Feb Danish, 25 March Dania... bila dah nak tengah bulan pulak sambut anniversary 11 Mei, birthday Dafiy 26 Mei dan birthday Daddy 26 July. Belum fikir lagi bila nak buat jamuan harijadi untuk anak-anak. Selalunya Mummy combine jer birthday dia orang dan sambut serentak.

Sungguh cepat masa berlalu.... 

2 comments:

  1. Happy birtday Daneil
    Cik Reyn

    ReplyDelete
  2. happy besday along...cepat kan aunee pon dh darjah 6 thn ni amik upsr

    ReplyDelete