Sunday, February 17, 2013

Moshi Moshi Japan - Day 5

Hari ke ke-5 - Sabtu (16/02/2013) di Sapporro

Pandangan dari bilik penginapan Daddy dan anak2


Bumbung dipenuhi salji



Baru nak tepek gambar daddy....heheheh. Ni kat Sapporro city





Danish makan apa pagi ni? Mummy bawak adik2 breakfast kat kedai depan rumah kita jer.


Gambar-gambar di Sapporo .... gambar pemandanggan semua cantik2. Subhanallah... memang cantik ciptaaNya..












Pertandingan makan ice kacang...


Hujan salji.....

Gaya macho anak2 mummy....heheh




Danish jadi tour guide dari Apple Travel...


Sapporo Winter Sport Center

Lunch hari ni.... ish ish. asyik2 ketam jer... kali ni king crab, hari tu spider crab... ketam besar2 cam ni kalau buat ketam masak masala or lemak cili api memang power ni..


Seminggu pegi holiday muka si Danish ni dah makin tembam.....


Along-san... muka dah jadi cam anak Jepun ler pul. Dan king crab tu dah sama saiz ngan muka dia... besar betul kan

Habis aktiviti di Hokaidi hari ni Daddy dan anak2 terbang ke Osaka pulak.


Domestic flight ke Osaka pulak...

Makin sepet ler pulak mata si Danny ni...

Osaka Airport....

Dinner di Osaka

Air apa tu Danish?

Hotel room di Osaka

Keletihan..... tidur awal.... esok nak balik ke KL.... miss uols boys!







1 comment:

  1. x balik lg..duit de berapa karung lg nak kena abiskan

    ReplyDelete