Thursday, February 14, 2013

Moshi Moshi Japan - Day 2

Rabu 13/2/2013 - 2nd day di Jepun

Awal pagi tadi Daddy dah upload gambar ni. Subhanallah cantik kan.... putih jerr. Ni pandangan dari bilik hotel

Ni kalau ambik gambar guna camera canggih sure lagi cun. Ni Daddy ambik guna HP blackberry jer

Salji tengah turun di pagi hari

Swan Lake.... swan, duck, goose sila cari persamaan dan perbezaannya!!!


Main puas2 ntah bila boleh datang lagi


Mashu Lake ... apa lah dibuat si Danny & Danisy ni

Giant snowman

Saujana mata mamandang... putih bak saljuuuuu


Baring beralaskan salji
  
Sekali pandang ingatkan PKR!!!! Heehehehe


Lariiiiiii ada beruang nak kejar tu




Buat apa tu Danny




Dah macam oshin masa kecik2 pulak si Danny ni


Volcano


Snowball... tuang sirap letak jagong ngan kacang jadi ABC kan....heheh




Snowman di mana2

Sea lion center


Kepala penuh salji...

3 happy friends

Menu for dinner...

Atuk mana ler dengan dia orang...

Makan mochi... semua dibedal

Cubaan memukul beras...

Tak puas2 meratah isi ketam


Sea lion

Aku la macho man.... hahahahhaha

Depan restoran 

Tertewas... sudah keletihan....... esok sambung lagi untuk aktiviti hari ke-3



1 comment:

  1. kalau percutian ada bunga lg berseri2 kan gambar tu..ni semua kumbang

    ReplyDelete