Friday, February 15, 2013

Moshi Moshi Japan - Day 4

Bersambung... hari ke-4 (15/02/2013) di bumi sakura

Kedingininan pagi hari ke-4 -10 degree


Apa la breakfast dia orang pagi ni... Baru 3 hari 2 budak ni dah jemu ngan makanan Jepun. Bagi ni mintak nasi dengan telor.....hahahah


View sepanjang perjalanan


Bertukar duduk di hotel lain...

Cam ada unsur2 kelucahan jer pada tulisan kat dinding bas tu kan....hahahhahahha

Walaupun matahari nampak terang tapi salji tetap masih tebal

Ready for snowmobile... part ni memang jeles gilos. Daddy make sure trip kita nanti ada aktiviti ni yer!!!


Mamat mana le pulak si baju merah ni...


Otaru City


Cantik pemandangan


Subhanallah cantiknya.....

Lunch hari ni...  cam ikan bakar jer tu...

Tak habis-habis dengan snowball dia

Di Museum Music...

Sudah keletihan....

Baru la nampak daun hijau... kalau tak putih jer


Wow big pumpkin.... ni kalau buat kuih koci boleh makan satu taman ni..heheh

Dinner hari ni

Hi makan sepit ketam jer ker!!!

Layan ipad sebelum zzzz.... esok dia orang akan bertolak ke Osaka pulak. So berakhir xtvt di Sapporro dan Hokaido

Tak tau le apa nama hotel ni


No comments:

Post a Comment