Wednesday, November 30, 2011

Selamat Pengantin Baru Mak Su - Bersanding


Majlis akad nikah Jumaat 25hb dan Majlis Bersanding keesokkannya, Sabtu 26/11.

Sekarang ni kalau majlis kahwin mesti orang akan gantung bunting ni....

Meja untuk makan beradab


Rasmi tumpang gambar dulu ek...


Duduk pun terkangkan2 lagi si Daniel ni... sehari sebelum kenduri ni baru anak2 Mummy cuba pakai seluar, tu pun yang kain lembut2 je


Daniel dan Kakak Ain (sepupu)





Mestilah gambar tuan tanah dengan pengantin ada...


Sukanya dia


Menyibuk gak tuan tanah nak menepung tawar....


FIL tengah menepung tawar


Bertiga je... kalau tak sure MIL kat sebelah FIL

Kawan2 Maksu 


Danish & Nurin Izzati.... pangkat dua pupu kut....hehe




Apasal masam sangat Maksu tu?Marah kut sebab Mummy menyelit kat tengah...hahaha


Daniel tak lepas peluang nak posing ngan maksu dan paksu


Lagi gambar tuan tanah


Posing2 separa maut....





Wedding kali ni anak dara Mummy tak de mood nak berposing...susah benor nak amik gamabr dia... mummy dia je la yang tergedix2 sorang2 sibuk nak berposing....heheh

Majlis selesai... tukar uniform dan zzzzzzzzz awal... letih beb! 

nak sambungan lagi tak?

No comments:

Post a Comment