Wednesday, November 23, 2011

Cerita 'Potong' - Episod 5

sambung lagi..... kalau korang bosan close je la page ni....hahah.


BIL... Datuk T dan Abang Brahim


Tamu lain belum datang... ni adik beradik dan ipar duai je...biasalah kaum isteri bergossipan di dalam ruamh kaun suami bergossip kat khemah je

Masing2  jalan masih terkengkang-kengkang tapi ada hati nak keluar rumah tu


Make-up sapa lagi over?

8/9 ... dah boleh buat keputusan sebab dah cukup korum


Si Kakak (SIL) ni tak habis2 ngan aksi peace terbalik dia ni. Mama Janet dah ala2 mem besar!


Pot pet pot pet


Sebahagian jiran2 gang mesyuarat tingkap yang aktif di D7... Kak Zee & family, Cikgu Ina dan Datin Afida

Sebahagian dari opismate yang sempat datang...


Cousin Mummy, Zai, hubby (baju merah) dan anak2 dari Klang

Terkejut dan tak sangka gak sebab 3 orang kawan2 Mummy masa sekolah form 4 dan form 4 kat SMDS dapat datang. Terharu tau..
Gee, Intan & Nora (Adik)... 3 stoogers masa kat SMDS. Sekarang ni Adik mengajar di Penang, Mummy kerja di KL dan Intan kerja di Melaka. Nanti balik PS kita jumpa ye


Priceless moment

Buruh2 paksaan Sedara-mara Mummy yang banyak membantu Mummy mengemas selepas habis majlis. TQ la pada semua ye.

Apa yang penting???? Kerjasama....

Kak Kay bekera keras... tak pe Kak Kay nanti awak mantu Mummy tolong (tolong tengok je la....)

Eira anak dara Datin S yang rajin. Ayu tu sesaja je dokong si Eina sebab x nak tolong basuh pinggan....hahahaha

Rajin Amy


Hari Isnin tu Mummy dah tak larat nak mop lantai dan mengemas... so Daddy panggil dua orang dari cleaning services datang rumah. 

Bukan takat dimop je, habuk2 atas meja, kipas semua dia lap.... lain kali boleh panggil lagi la




agak2 ada sambungan lagi tak ek?







4 comments:

  1. br nampak ceria rumah ko bila diterbangkan khas cleaner2 tu.ok apa..nampak bersih.ala duit banyak wat apa

    ReplyDelete
  2. betul tu mama janet, daripada sakit2 geger mengemas ada duit baik panggil cleaner dijamin bersih

    ReplyDelete
  3. lepas ni tiap minggu panggil jer cleaner tu untuk kemas rumah, mop lantai dan gosok baju dan jug asiang ikan..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Tanhiah.. anak2 Mummy dah jadi "bujang". Bestnya.. satu tanggungjawab dah lepas.

    ReplyDelete