Tuesday, November 29, 2011

Selamat Pengantin Baru Mak Su - Majlis Akad Nikah

Hari Khamis lepas Mummy ambik half day dan Jumaat tu cuti whole day. Nak balik kampung daddy sebab SIL @ Kamaliza @ Mak Su nak kahwin. Petang khamis tu baru sibuk nak kemas2 rumah dan kemas2 kain baju. Malam Jumaat lepas Isyak baru bertolak balik.


Layan gambar je la ye... Mummy rushing nak gi meeting kat MARA ni... (bestnye klu dapat mencuci2 mata kat SOGO tu...hehehhe)


Pelamin simple tak serabut


Mak Su @ Kamaliza


Adik2 ipar Mummy


Mak Lang.... adik MIL... bila MIL dah tak ada ni SIL adik2 ipar Mummy memang close dengan Mak Lang.












Biasa la orang lain kahwin kita pun sibuk nak berinai gak... 10 jari lagi


Syazwan... biras baru Mummy


Dag dig dug ... kalau letak mic kat pengantin sure boleh terdengar degupan jantungnya....


Berdebar2 rasa hati....


Aku terima nikahnya......sah sah. Dengan sekali akad je..selesai majlis.


Daddy tak berapa sihat.... sebelum dari majlis kenduri berkhatan lagi daddy dah demam tak demam je


Gambar wajib lepas acara akad nikah....heheh. Cuba tegok semula album kahwin uols ada tak gambar aksi cam ni... Kompom ada lah... unless korang kawin lari tak sempat nak posing2....heheh

Selamat dari kami ye...


Anak teruna kecik Mummy dah boleh pakai seluar selepas kena 'potong'... tapi seluar yg kainlembut2 je la, jeans dan seluar kecik tak boleh nak pakai lagi...

Hantaran daripada pihak perempuan


Hantaran daripada pihak lelaki

bersambung....












3 comments:

  1. apsal muka wan cam muka tak sihat jer...cantik hantaran kaler pink tu

    ReplyDelete
  2. macam pernah ku lihat katil bilik perantin iteww...macam pernah ku rasa ke"empuk"an katil iteww...keh keh keh

    ReplyDelete
  3. mama miraki hantaran tu kawan yang deco kan..
    uncle,empuk sangat.....hahha

    ReplyDelete