Monday, February 2, 2009

Mulanya Di sini....

Selama ni mummy tak pernah ambik pusing orang berblog sana berblog sini, sesekali ada lah baca blog member2 tapi untuk buat blog sendiri cam buang masa jer. Idea nak berblog ni timbul bila Mama Miraki (adik) meminta mummy membuatkan blog untuk beliau. So dah terlanjur buat blog untuk dia mummy pun buat ler blog untuk diri sendiri. So dalam blog ni akan mummy tuliskan perjalanan hidup mummy bersama daddy dan empat orang anak2 mummy (Emmer Daniel, Adam Danish, Dania Batrisya dan Emmil Dafiy) yang sedang membesar, semoga suatu hari nanti boleh menjadi kenang-kenangan...

Gambar ni diambil semasa raya 2008.









No comments:

Post a Comment