Thursday, February 19, 2009

Sakit Paling Sakit

13-17/02/2009 – Untuk sekian kalinya mummy sakit gigi lagi. Gigi yang dr buat temporary filling masa Dafiy dlm kandungan tu sakit semula. 5 hari yang betul2 mencabar kesabaran betul. Dari panadol active fast sampai dua jenis pain killer daddy belikan hanya boleh bertahan sakit untuk sementara je. Sepatutnya sehari maksimum 3x makan jer tapi disebabkan sakit sangat mummy makan 5x sehari. Dan kesannya hari ni mummy sakit dan pedih perut pulak. Ye lah makan ubat masa perut kosong, kalu tak makan ubat tak boleh nak makan pulak sebab sakit. Perut rasa ngilu dan bisa2 macam gastrik lah pulak, pas tu rasa mual cam nak muntak. Sakit gigi memang sakit yang paling sakit, mummy rasa biar ler sakit lepas operate bersalin tapi nak dibandingkan dengan sakit gigi memang sakit gigi lagi. Ni mummy memang nekad, hilang jer sakit gigi mummy nak cabut terus. Dulu dr kata sayang kalau cabut sebab lubang tu kecil jer tapi sampai ke akar, so dia advise buat root kernel. Tapi tu ler root kernel dekat RM900++ untuk sebatang gigi, so mummy decide nak cabut jer lah….

No comments:

Post a Comment