Saturday, February 7, 2009

Danny’s 7th Birthday

Happy Birthday To You...Happy Birthday To You...
Happy Birthday To
* DANNY *
Happy Birthday To You




06/02/2009 (Jumaat) – Hari ni umur Danny genap 7 tahun. Pagi-pagi bangun tidur mummy dan daddy terus tulis birthday card yang mummy beli semalam. Bila Danny bangun tidur mummy dan daddy terus wish danny dan bagi birthday card dia. Sekarang ni dia dah boleh baca so bagilah card kat dia terus. Sebenarnya setiap tahun mummy dan daddy memang bagi birthday card untuk Danny tapi mummy simpan jer dalam laci sebab Danny belum pandai baca. Nanti bila Danny dah umur 12 tahun dah pandai simpan barang mummy akan berikan semua birthday card untuk Danny dari umur Danny setahun.

Ini birthday card dari Mummy dan Daddy untuk Danny.



Balik kerja mummy beli kek untuk Danny. Lepas maghrib kami sambut birthday Danny anak beranak, tak der majlis apa2 pun cuma potong kek jer. Lepas potong kek kami pegi makan kat pizza-hut.
Ini lah kek untuk Danny, mummy beli jer kek yang dah siap, just tulis jer kat atas tu.




Danny dah tak sabar nak ngupppp kek....



Eh. ni birthday siapa ni, kenapa Dania yang tolong tiup lilin!!!! Nasib baik Danny sporting.


Nah ini untuk Daddy....Dania tengok macam nak jer...


Nah ini untuk Mummy pulak...

I luv u Daddy...cuppp...cuppp....


I luv u Mummy...cuppp...cuppp....


No comments:

Post a Comment