Friday, July 19, 2013

Berlalu 9 Ramadhan

Alhamdulillah demam daddy dah kurang walaupum belum lagi pulih sepenuhnya.
Sakit kepala Mummy pulak masih terasa lagi. Orang dah 9 hari puasa tapi Mummy baru dua hari....hehe.

Sekarang ni bila on d way balik dari office kepala jenuh fikir apa menu nak masak. Memang blur la sekejap...hehhe


Tembikai yang menghairahkan...haha


Puding jagong dan agar-agar yang berwarna-warni. Puding tu lebih Mummy buat semalam. Agar-agar tu jiran bagi.


Suka betul Daddy dan anak-anak dengan kuih cakoi ni


Murtabak singapore Muo ni dah berbulan duduk dalam esbok. Alhamdulillah masih mengancam rasanya


Fruitn coctail yang menyejukkan


Air kelapa yang sangat-sangat manissss.... kalau ikutkan hati mau Mumny minum 5-6 gelas ni tapi... tahan. Mummy minum segelas je. Minum teh-o je la lepas tu


Kurma ni masa awal puasa penuh sebekas ni. Nak kena beli lagi ni


Sayur campur flora n fauna. Cantiknkan warna sayur ni.. i likeeee


Meehoon goreng bibik


Kari pekat recycle

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment