Monday, May 21, 2012

SmartReader Kids Sports Day 2012

Sabtu lepas ada sport day SmartReader untuk Dafiy, tahun ni dapatlah Dafiy join, tahun lepas tak dapat join sebab adik par Mummy kahwin. Sukan tahun ni dia gabung SmartReader Seksyen 3, Seksyen 4, Seksyen 7, Seksyan 9 dan Bandar Tun Hussein Onn. Tapi sukan diadakan mengikut center masing2.

Wah anak Mummy jeling sapa ni....

Semua orang pakai cap , Mummy terlupa bawakkan cap yang teacher dia bagi...huhuh. Nasib baik dia tak menjerit nak pakai cap gak

Ready for marching

Mummy & Afidah... neber depan rumah....

Kategori 4 tahun... since Dafiiy yang paling kecik dia la beratur paling depan

Menang kalah semua dapat hadiah... warna jer yang berbeza.....hahaha

Mascot SmartReader ... SuperTots


Peace memanjang je dia ni




Walaupun belum pukul 9am tapi cuaca dah panas terik...


Dania dan best friend dia si Hani

Cam berisi la pulak muka daddy ni....


Daddy's little hero


Daddy masuk games untuk kaum bapa... susun surat khabar according to pages... heheh... nampak sangat dah lama tak beli surat khabar....daddy dapat no 5 jer

Mummy masuk acara cari anak dengan mata bertutup.... ala saja jer suka2.... kalah gak...hahah

Masuk dua acara dan dua2 rumah kuning menang....

Dania je yang mengikut. Daniel & Danish ada kelaz tahfiz.

No comments:

Post a Comment