Friday, May 18, 2012

Hadiah untuk cikgu!

 Hari ni kat sekolah anak2 Mummy asa sambutan hari guru. Sekarang ni sambutan hari guru sinonim dengan hadiah hari guru pulak. Bukan lah cikgu2 mintak tapi dah macam trend pulakm, anak2 murid bagi hadiah kat cikgu sebagai tanda ingatan dan terima kasih. Tak perlu hadiah mahal2 sekadar kad buatan sendiri pun cikgu2 mesti rasa bangga bila dihargai oleh anak2 murid. 


Untuk anak2 Mummy, sebenarnya Mummy pun blank nak bagi cikgu hadiah apa, kalau boleh nak bagi something yang berguna. 

4 hadiah untuk 4 orang guru, bagi kat cikgu kelas anak2 jer. Untuk guru agama next week baru ada majlis sambutan so hadiah tunggu minggu depan la

Ini je yang Mummy sediakan untuk hadiah cikgu2. Mug dan choc rose bouquet.


Keras tangan

Mummy suka xtvt cam ni... 

Comel kan... hihihi.... kes picit lift naik sendiri.... Nak buat goodies majlis perkahwinan pun boleh gak ni... jangan malu2 kalau berkenan boleh order di sini.

Mummy suka dengan bunga kat mug tu.. sweeet jer kan

200 pcs choc rose loli tempahan seorang cikgu untuk diagihkan pada anak2 muridnya.



2 comments: