Tuesday, May 22, 2012

Sepetang di Empangan Batu

Masa balik dari kampung daddy kami ikut jalan2 kampung. Dan singgah sekejap di Empangan Batu. Cantik gak empangan batu ni, air dia biru jer, rasa cam sejuk dan nak terjun je dalam empangan tu.... 




Cuti2 sekolah ni rasa cam nak berendam2 je kat sungai2 or air terjun. Dapat mandi2 sungai sambil berbbq ngan suku sakat memang best ni, lagipun rasa lama betul tak berkumpul dengan adik beradik Mummy ni, nak balik kampung pun kena tunggu minggu terakhir cuti sekolah sbb minggu2 sebelum tu timing tak berapa betul, so minggu 9hb tu ramai yang free.


6 comments:

  1. cuti sekolah ni ramai member kawin.. plan nak jenjalan pun xtau biler..

    ReplyDelete
  2. gambo tasik tu cam gambo lukisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. camera baru ni cam cantik sikit untuk ambik gambar panorama...

      Delete
  3. Gambar2nya INDAH BAGAI LUKISAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu MS yang amik gambar sure lagi cantik dan nampak pro gambar2 pemandangan tu....

      Delete
  4. hehe yuspf haslam suka shooting filem n drama dia ni kat Empangan batu ni...

    ReplyDelete